Agenda

Verzorgende of verpleegkundige:

Ben jij verzorgende of verpleegkundige en wil jij de Cursus Healing Touch volgen? De cursus Healing Touch is door V&VN afdeling complementaire zorg geaccrediteerd.

Aanmelden voor de cursus Healing Touch bij de VenVN afd. Complementaire Zorg.
Klik op de logo van de V&VN om naar de agenda te gaan voor de cursus bij de V&VN afd. Complementaire Zorg.

Geïnteresseerd in Healing Touch:

Ben jij geïnteresseerd in de Cursus Healing Touch en wil jij je hierin verdiepen? De cursus wordt modulair aangeboden bij Academie Energetische Geneeskunde. Healing Touch Practitioner is bij de KTNO geaccrediteerd.

Klik op de logo van de academie om naar de agenda te gaan voor de cursus bij de Academie Energetische Geneeskunde.

HT-dag:

Helper

Als je module 3 hebt gevolgd dan is het mogelijk om helper te zijn bij module 1 en 2. Heb jij module 4 gevolgd dan kun je helper zijn bij module 1, 2 en 3. Heb jij module 5 gevolgd dan kun je helper zijn bij alle modules. De rol van de helper is om de docent te ondersteunen daar waar nodig, te denken valt aan meehelpen ruimte in orde maken, koffie/thee maken, actief meehelpen tijdens de les als er oneven aantal cursisten zijn. Als helper zijnde zijn er geen cursuskosten aan verbonden. Wel moet de helper zelf zorgen voor haar lunch en eventuele kosten die gemaakt worden om te komen op locatie, bijvoorbeeld reiskosten/overnachting. Als jij helper wil zijn mail dan naar info@healingtouchbenelux.com

Oefen/support- en menteegroepen

Oefengroep

Een oefengroep is een groep van studenten en (C)HTP’ers die met elkaar bepaalde interventies willen oefenen. Je kunt zelf een oefengroep oprichten met collega’s uit de buurt. Als je de datum van deze bijeenkomst aan ons doorgeeft via het contactformulier, zullen wij deze hier op de ledensite vermelden.

  • Twente: Er is een oefengroep gestart in de gemeente Tubbergen. In klein verband worden met elkaar diverse HT interventies geoefend ze . Woon je in de buurt en lijkt het je leuk om je hierbij aan te sluiten, stuur dan een mail naar angelanijhuis@buurtzorgnederland.com. Angela zal dan contact met je opnemen.
  • Deventer: Hier wordt een oefengroep gestart bij voldoende animo. Woon jij in de omgeving van Deventer en wil je mee doen met deze oefengroep mail dan naar hm18nijenhuis@gmail.com. Heleen zal dan contact met je opnemen.
  • Rijswijk (de Fruitproeverij) Hier wordt een oefengroep gestart bij voldoende animo. Woon jij in de omgeving van Rijswijk en wil je mee doen met deze oefengroep mail dan naar moniquejvh@gmail.com. Monique zal dan contact met je opnemen.

Supportgroep

In de supportgroep kun je sparren met collega’s over allerlei HT-onderwerpen, zoals de nieuwe ontwikkelingen, vragen over de uitvoering van interventies, bijzonderheden die je tegenkomt tijdens een sessies met je cliënt, ethische vraagstukken, of over een bepaalde aandoening etc. Je collega’s denken met je mee.

  • Den Haag – 10.00 – 13.00 (Woonzorgcentrum Nieuw Berkendael, Waldeckstraat 80, 2552 TX) Wil jij naar een supportgroep in Den Haag. Neem dan contact op met Nancy en Tineke.
  • Siddeburen – 19.30-21.30 (wendakker 23, 9628 BX) Wil jij naar een supportgroep in Siddeburen. Neem dan contact op met Wilma Bijl.

Menteegroep

Je kunt meedoen met een Menteegroep in je praktijkjaar, vanaf module 4 tot aan je Certificering. Na module 4 als je je praktijkjaar start, kies je een mentor die je begeleidt bij het afstuderen en die groepsbijeenkomsten kan organiseren voor de mentees, eventueel aangevuld met HTP’s of CHTP’s. Zo zijn jouw ervaringen leerzaam voor je medestudenten en andersom.

Landelijke Mentee bijeenkomsten:

  • – 21 februari (Zoom) van 20.00-21.30
  • – 10 juni (Zoom) van 20.00-21.30