HT-dag

Beste vrienden,

We zijn verheugd om jullie uit te kunnen nodigen voor een inspirerende Healing Touch Dag.

Hier is een glimp van wat je kunt verwachten:

  • Meditatiesessie onder begeleiding van Max Douw verdiep je jouw innerlijke rust en brengt harmonie in je lichaam en geest. Het is op deze dag mogelijk om het gedichten bundel ‘Noem het een Lied’ van Max te kopen voor €15 en deze persoonlijk door Max te laten signeren.
  • Tai Chi: Ben Lochtenbergh zal ons in de ochtend meenemen van de magi van Tai Chi.
  • Case Study: Om een case report te schrijven op het gebied van CZ/HT is het net even anders dan anders. Tijdens deze workshop nemen Nancy en Wilma jullie mee in het belang van het schrijven van een case report en waar je zoal op moet letten als jij een case report gaat schrijven. 
  • Code Rust – een zelfzorg initiatief voor zorgprofessionals: Je krijgt uitleg en waarom en hoe Christa dit project heeft gemaakt. Ook zijn er enkele punten opgenomen over wat zorgverleners nodig hebben om succesvol te zijn bij het starten van een CZ/IN-initiatief. En om bij zichzelf te beginnen (Principe 6, Integrative Nursing). 

Dompel jezelf onder in een dag van helende energieën en transformatie. .

Datum: 15 juni 2024
Tijd: 10-16.30
Locatie: Fruitproeverij Zandbergseweg 7A, 4023 CC Rijswijk
Kosten: € 75,00 inclusief koffie/thee en overheerlijke vegetarische lunch

Vergeet niet om je plek te reserveren, want de ruimte is beperkt. We kijken ernaar uit om je dan te zien.

PS. mocht de link niet werken voor het aanmelden stuur dan een mail naar info@healingtouchbenelux.com zodat wij je aanmelding orde kunnen maken

Met liefde en licht,

Healing Touch Benelux