Over ons

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]


Wie zijn wij?

Stichting HTB is in 2023 opgericht door 3 HTI gecertificeerde instructors. Zij besloten daartoe omdat zij de inzet van energetische zorg in de gezondheidszorg willen ondersteunen.


Doel van de stichting is het verspreiden van het internationaal geaccrediteerde curriculum Healing Touch in Belgie, Nederland en Luxemburg.

Wat doen wij?
Het verzorgen van HT onderwijs is ons belangrijkste speerpunt. De opleiding tot Healing Touch Practitioner wordt op diverse plaatsen in Nederland en Belgie aangeboden. De stichting organiseert tevens bijscholingen die zich richten op klinisch bewezen effectieve energetische behandeling van mensen met complexe aandoeningen. Naast onderwijs biedt HTB ondersteuning aan studenten en Healing Touch Practitioners in
de vorm van supervisie, mentorschap, terugkom dagen.

De stichting is onderdeel van de internationale moederorganisatie Healing Beyond Borders en houdt zich daarbij aan de geformuleerde ethische code en praktijk standaarden.

K.v.K. nummer: 89811275

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]