Mentor

Nancy Strybol

Mijn naam is Nancy Strybol. Ik ben gecertificeerd Healing Touch Practioner sinds februari 2011 en gecertificeerd Healing Touch Instructor sinds juni 2012. Samen met mijn partner Tineke Limbach geef ik HT behandelingen vanuit onze praktijk Voel je Energie. Hierbij ontmoet ik mensen met zowel acute als chronische aandoeningen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met de behandeling van mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). Ik was gedurende 5 jaar actief als Healing Touch behandelaar in de oncologie kamer van het MCH (Haaglanden Medisch Centrum) Mijn interesse voor “het werken met energie” ontstond aan het eind van mijn 30 jarige loopbaan als verpleegkundige en verpleegkundig opleider. Tijdens mijn studie verplegingswetenschap en sociale wetenschappen was ik voortdurend op zoek naar de essentie van het verplegen met als doel dit in mijn werk als verpleegkundige en later als opleider te integreren.

Dit speurwerk zet ik verder op mijn ontdekkingstocht als Healing Touch Practitioner. Ik verwonder mezelf nog dagelijks en wil deze verwondering graag delen met en aanwakkeren bij mijn mentees zodat ook hun ontdekkingsreis veel vreugde brengt.

Christa Voorn

Mijn naam is Christa Voorn. Ik ben Healing Touch module 1 instructeur met een eigen praktijk. Ik heb 30 jaar ervaring als verpleegkundige en heb internationaal gewerkt. Ik ben een gespecialiseerd verpleegkundige Complementaire Zorg en High Care regieverpleegkundige. Aan de Erasmus Academie geef ik complementaire zorg en Healing Touch workshops) In de UMC heb ik de Healing Touch geïntroduceerd.

Wilma Bijl

Mijn naam is Wilma Bijl. Vanaf mijn 18 ben ik werkzaam in de zorg, begonnen als verzorgende en zo mijn kennis uitgebreid naar HBO-verpleegkundige. Ben zowel werkzaam geweest in verpleeghuizen, als thuiszorg. Momenteel ben ik werkzaam als interim kwaliteitsverpleegkundige bij een verpleeghuis. Rond 2005 ben ik mij meer gaan verdiepen in Complementaire Zorg (CZ) en heb plaats genomen in het bestuur  van de afdeling CZ van de VenVN (Verzorgenden en verpleegkundigen Nederland). In 2012 heb ik kennis gemaakt met Healing Touch en mij verwonderd over de vele mogelijkheden van Healing Touch. De tweede  lesdag had ik besloten dat HT Nederland breed verspreid moet worden en dan is de volgende stap nemen al beslist. In januari 2017 ben ik instructor HT Module 1 geworden en heb besloten om door te gaan voor instructor module 4.

Mijn mentorschap: Het allerbelangrijkste vind ik dat je als mentee de mogelijkheid krijgt om je eigen pad op je eigen tempo te bewandelen. En daar waar nodig is, zal ik naast je lopen.

Heleen Nijenhuis

Helen zit al in mijn naam. Heb de HBOV afgerond in 1988, werkzaam geweest in psychiatrie, verpleeghuizen en bij de medische opvang voor asielzoekers. In 2000 ook een HBO diploma voor Human Resource management behaald en werkzaam geweest als personeels- en organisatieadviseur. Sinds 2008 heb ik cursussen gevolgd in Healing Touch. In 2015 werd ik practitioner en in 2022 behaalde ik mijn certificaat. Met Healing Touch val ik helemaal op mijn plek. En ik voel me ermee thuis. Ik heb mijn praktijk bij een IPSO (Instelling PsychoSociale Oncologie) in Deventer, waar ik ook patiënten met andere klachten ontvang. Nu ben ik onderweg om Instructeur te worden. Het bezig zijn met Healing Touch is voor mij een voortdurende ontwikkeling als heler en in mijn persoonlijke groei. En ik word er blij van. Graag deel ik mijn enthousiasme en ervaring voor Healing Touch als mentor. Ik hoor graag wat je doet en meemaakt en vind het leuk je ontwikkeling te volgen.