Beginnende beoefenaar energetische zorg: Healing Touch module 5

Zelf-evaluatie en Professionele Ontwikkeling

In module 5 worden alle huiswerkopdrachten door de studenten onderling geëvalueerd en door de docenten beoordeeld. Het brengt het geleerde in kaart en je bent in staat om nog te leren onderdelen te identificeren, om verder te groeien in je professionele rol als Healing Touch behandelaar. De module duurt drie dagen waarin je op de cursuslocatie blijft.

Na het volgen van deze module behaal je het Certificate of Completion: Self-Evaluation and Professional Development.

Je ontvangt het certificaat: Zelf-evaluatie en Professionele Ontwikkeling als je portfolio voor module 5 compleet is. Je bent dan Healing Touch Practitioner (HTP). Met enkele aanvullingen op je portfolio voor module 5, kun je een certificering aanvragen, waarna je gediplomeerd Healing Touch Practitioner bent.