Basiscursus energetische zorg: Healing Touch Module 1 en 2

Module 1: Grondbeginselen van Healing Touch

In deze module maak je kennis met energie en het energiesysteem. Je werkt vanuit het lesboek ‘Grondbeginselen en Beoefening van Healing Touch’*  wat je eenmalig, bij je docent, aanschaft voor alle 5 modules. Je leert de basisprincipes bij het werken met energie, jezelf voor te bereiden als healer en je oefent de toepassing van een aantal energetische interventies. De cursus bevat 18 lesuren, waarin theorie en praktijkervaring elkaar afwisselen. Na de cursus ontvang je het Certificaat: Grondbeginselen van Healing Touch van Healing Beyond Borders.

Module 2: Energetische Patronen en Klinische Toepassing

In deze module ga je verdiepen en verder uitbreiden wat je leerde in module 1. Je krijgt nieuwe energetische interventies aangereikt. Je leert het anamnesegesprek met een cliënt, het beoordelen van het energieveld en het kiezen van een interventie. Je werkt verder met het lesboek ‘Grondbeginselen en Beoefening van Healing Touch’ (oorspronkelijke titel: ‘Foundations and Practice of Healing Touch’). De module wordt in het Nederlands gegeven.

De module bevat 18 lesuren waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Na het volgen van deze cursus behaal je het Certificaat: Energetische Patronen en Klinische Toepassing van Healing Beyond Borders. Indien je dit wenst, kun je hierna doorstromen naar module 3.

Er zijn docenten in opleiding; het is mogelijk dat er een docent in opleiding aanwezig is bij module 2, dan wel deze geheel of gedeeltelijk onder supervisie geeft.

*oorspronkelijke titel ‘Foundations and Practice of Healing Touch’